Местоположение

Жилищна сграда Атлас се намира на спокойно и комуникативно място в кв. Дружба, като имотът е част от новоприет Подробен Устройствен План. Това прави възможно устойчивото и поетапно развитие на квартала, регламентира бъдещото строителство и гарантира изграждането на модерна транспортна и инженерна инфраструктура, необходима за правилното функциониране на зоната.

Районът се отличава с училища и детски градини – 185 ОДЗ Звездичка, 144 ОДЗ Ханс Кристиян Андерсен и 68 СУ Академик Н. Обрешков. Налице е бърз и лесен автомобилен достъп до Търговски център The Mall, магазин METRO, Sofia Outlet Center, Техномаркет, ДКЦ д-р Грийнберг, бул. Цариградско шосе и южната дъга на Околовръстен път, докато парк „Дружба“ и магазин Кауфланд са на пешеходно разстояние.

Метростанция ДРУЖБА е разположена на 350 м и осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града, Летище София и Централна Гара. Следвайки тенденциите за устойчивото развитие на съвременната градска среда, имотът предлага и директен достъп до обособена велоалея.

https://atlasbuild.com/wp-content/uploads/2019/04/Drujba_cam01.jpg